Kleine huisdieren

Kleine huisdieren

Kleine huisdieren

Onze praktijk beschikt over twee goed uitgeruste consultatieruimten waar we uw huisdier in optimale omstandigheden kunnen onderzoeken. We onderzoeken uw huisdier en stellen een behandeling voor.  Medicijnen kunt u onmiddelijk meenemen uit onze huisapotheek. 

Soms is het nodig om dieper op een probleem in te gaan en is een bloedonderzoek noodzakelijk, hiervoor werken we samen met verschillende laboratoria al naargelang de analyse die nodig is. Om de beenderen, gewrichten en inwendige structuren van uw huisdier te controleren beschikken we over een digitaal RX-toestel, de gemaakte beelden verschijnen rechtstreeks op de computer om ze te beoordelen.  De organen van uw huisdier brengen we in beeld met behulp van ons echografietoestel, dit geeft ons een beeld van de lever, nieren en andere inwendige structuren. Deze onderzoeken doen we in een aparte ruimte voor medische beeldvorming. We gebruiken ons echografietoestel ook om bij uw drachtige teef of poes de pups/kittens in beeld te brengen.

We verwelkomen niet alleen zieke dieren, ook pups die een eerste check-up/vaccinatie nodig hebben of dieren die voor de jaarlijkse vaccinatie langkomen, ontvangen we graag. 

We werken steeds op afspraak zodat u en uw huisdier nooit  lang hoeven te wachten. Spoedgevallen helpen we uiteraard zo snel mogelijk verder.


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x